Vàlvula esfera 3 peces amb actuador elèctric o pneumàtic de Genebre per a sistemes de refrigeració industrial i de calor

01/02/2024

Per oferir solucions per a sistemes de refrigeració industrial Genebre, la companyia líder a nivell mundial en vàlvules i accessoris per al control de fluids i aixetes d’alta qualitat, compta a la seva Línia Industrial amb diferents vàlvules automàtiques, entre les quals destaca la Vàlvula esfera 3 peces amb actuador elèctric o pneumàtic (Refèrencia 5635).

Fitxa Tècnica Vàlvula esfera 3 peces pas total inoxidable 2025

Fitxa Tècnica actuador pneumàtic 5803 – 5803L

Per a temperatures de fins a -10ºC Genebre utilitza la vàlvula estàndard i a partir d’aquesta temperatura i fins a -35º C la companyia utilitza la mateixa vàlvula amb extensor d’eix (Article 5334) i també la vàlvula 5628 o 5528 en les mateixes condicions que l’anterior 5635.

En ambdós casos Genebre modifica parts internes de la vàlvula perquè sigui apta per als nous anticongelants que s’estan utilitzant a les instal·lacions de fred i solen emprar-se en indústries que disposen de sales frigorífiques com poden ser escorxadors, formatgeres, conserveres, etc.

També s’utilitzen tot tipus de vàlvules de bola en inoxidable per a aplicacions manuals, sempre que la temperatura no sobrepassi els -35ºC, i es poden subministrar amb extensor d’eix per salvar l’aïllament que solen portar les canonades de fred

Igualment per a temperatures inferiors als -10ºC, les vàlvules de papallona de Genebre són una excel·lent opció, ja que disposen de coll llarg, cosa que permet salvar els aïllaments de les canonades.

També per a instal·lacions de calor

Les mateixes Referències es poden aplicar en instal·lacions de calor on circuli aigua calenta i on també s’utilitzi aïllament per evitar que la calor es dissipi a l’ambient.

Per a instal·lacions on la calor s’aconsegueix mitjançant vapor, Genebre disposa d’una gamma de vàlvules com les vàlvules de control, vàlvules de manxa, vàlvules reductores, vàlvules de bola amb seients especials per a vapor i elements de control com poden ser diferents tipus de purgadors, espiells, vàlvules de retenció, etc.

 

Sobre Genebre

Amb seu central a L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i sis oficines pròpies a Àsia i Sud-amèrica, Genebre S.A. té representació comercial a 22 països i una exportació amb vendes a 110 països.

Els productes de Genebre s’agrupen en cinc grans línies: Hidrosanitària, Industrial, Aixetes, Col·lectivitats i Connectors.

El 2008 la companyia va crear el holding Genebre Group que, actualment, compta amb la marca d’hidrojardineres Hobby Flower i amb l’empresa Genwec Washroom Equipment & Complements, especialitzada en equipament de banys per a col·lectivitats. Amb més de 8.000 clients i 5.000 productes en estoc, Genebre Group exporta el 70% de la producció.

Els 40 anys d’experiència de Genebre es concreten en un equip expert de més de 185 professionals al servei de tots els seus clients arreu del món.

 

Per a més informació:        

www.genebre.es

Catàleg Línia Industrial

 

Per a més informació de Premsa:

SINGULAR PRESS

Montse Avellaneda

Tels. 93 854 79 71/ 644 16 22 18

E-mail: info@singularpress.com