Patrocinadors

Meditempus
Persona de contacte: Carol Pérez
Telèfon: 618927501
E-mail: carol.perez@meditempus.com
Web: meditempus.com

Próxima
Persona de contacte: Teresa Moreno
Telèfon: 687460125
E-mail: teresa.moreno@meditempus.com
Web: .meditempus.com

Meditempus

Empresa de treball temporal que ofereix la millor opció per a cobrir les necessitats de treball temporal amb un equip humà de confiança.
Treballem per a trobar la persona adequada per a cada vacant de feina que es vulgui cobrir.

Próxima

Serveis de selecció de personal, consultoria i formació.
Identifiquem els candidats adequats per a cobrir les necessitats de la seva companyia, emmarcant sempre el procés de selecció en un entorn global de Recursos Humans que té com a objectiu principal entendre i compartir la seva cultura i valors corporatius.

Daikin AC Spain S.A. Catalunya.

C/ Josep Pla, 82-84
08019 Barcelona

Telèfon: 93 301 22 23
Fax: 93 318 04 93

Daikin és a l’actualitat el proveïdor líder en solucions integrals de climatització: aire accondicionat, calefacció, refrigeració i sistemes hidrònics (refredadores, climatitzadors i fan colis).

Amb més de 90 anys d’experiència en la fabricació d’equips de climatització avançats i d’alta qualitat per aplicacions residencials, comercials i industrials, Daikin compta amb més de 90 plantes de producció a tot el món. La companyia va començar a operar a Espanya el 1982, donant resposta a la creixent demanda d’equips de climatització d’alta qualitat que es donava tant a Europa com al nostre país. Durant aquest temps, s’ha convertit en una de les filials de vendes més importants de la firma japonesa.

Avui en dia, Daikin ofereix una àmplia cobertura de solucions i serveis a tot el territori nacional. Vuit delegacions són les encarregades de portar els seus productes a qualsevol punt de la geografia espanyola. Daikin Industries és un símbol de cooperació entre Orient i Occident a l’atendre les necessitats dels nostres clients a 150 països.

Riello

Riello S.p.A. Sucursal en España
Pje. De Montserrat Isern 1-3 2º1ª
08908 L’Hospitalet de Llobregat

Barcelona

 

Tel.: 932233988

e-mail:
infoRiello.es@carrier.com

web:
riello.com/spain

 

Beretta

Riello S.p.A. Sucursal en España

Pje. De Montserrat Isern 1-3 2º1ª
08908 L’Hospitalet de Llobregat

Barcelona

 

Tel.: 932233988
e-mail:
infoRiello.es@carrier.com

web:
berettaheating.com/spain

Riello

Amb més de 90 anys de dilatada experiència plena de grans èxits i innovacions, gràcies a projectes i solucions destinades a l’ús eficient de tot tipus d’energies, converteixen Riello a la marca líder italiana fabricant de sistemes i tecnologies per a la calefacció i la refrigeració tant en el sector domèstic com en el professional.

La força de Riello és el resultat de la seva constant capacitat per innovar tecnològicament, gràcies a la fiabilitat demostrada per un gran equip de tècnics, professionals i col·laboradors que treballen i contribueixen diàriament, per continuar sent la referència de el sector.

Beretta

Especialistes en calefacció domèstica durant més de 40 anys. Des de sempre, excel·lència i innovació, per a la comoditat dins de milions de llars a tot el món.

La força de Beretta és el resultat de la seva constant capacitat per innovar tecnològicament, gràcies a la fiabilitat demostrada per un gran equip de tècnics, professionals i col·laboradors que treballen i contribueixen diàriament, per continuar sent la referència de el sector.

VACCA ENGINEERING
C. de la Noria, 13 Nau-1
08430 – LA ROCA DEL VALLÈS
Apt. Correos 169 – 08400 GRANOLLERS
Tel:93 870 34 11
mail:
vacca@vacca.es
http://www.vacca.es

VACCA ENGINEERING des de la seva creació el 1949 ha desenvolupat activitats en multitud de sectors afins a la climatització i refrigeració industrial.

Des de 2002 representa, distribueix i és servei oficial FRIGEL, fabricant de maquinaria per al refredament de líquids i, especialment, d’aerorefredadors ECODRY patentats com a opció substitutiva i de gran estalvi energètic fins el 90% del consum elèctric i hidràulic vers refredadores i torres de refrigeració. Servei 24 hores 365 dies mitjançant contracte.

Abast peninsular.

Eurosum Grupo LRI SL
Av. Ferrocarrils Catalans 262
08940 Cornellà de Llobregat
Tel:933 334 000
mail:

comercial@eurosumlri.com
eurosumlri.com

EUROSUM-GRUPO LRI es la mayor distribuidora de valvulería, instrumentación de fluidos y accesorios del área de Barcelona, especializada en el suministro para la construcción, instalaciones y mantenimiento de grandes colectividades (hospitales, industria, colegios, centros comerciales, inmuebles de oficinas, pabellones deportivos, cuarteles…) y otras obras de ingeniería civil (EDAR, tramas de irrigación y distribución de agua). Al buen hacer y larga experiencia en el sector añadimos el buen servicio que nos caracteriza y la amplia gama comercializada por la empresa matriz, La Robinetterie Industrielle. 26.000 referencias en dos catálogos: uno dedicado a la Climatización y otro centrado en suministros industriales, valvulería y racorería en inox.

AIRLAN, S.A.
Ribera de Deusto, 87
Bilbao 48014 (Vizcaya)
http://www.airlan.es

Airlan és una empresa que neix fa 28 anys i es dedica a la fabricació i comercialització d’equips de climatització. Amb presència a totes les ciutats d’Espanya així com a l’estranger en països com Panamà, Xile o la zona del Carib la principal preocupació de Airlan és la satisfacció del client, fabricant màquines que compleixin les seves expectatives i ajudin a l’estalvi energètic fomentant, una vegada més, la sostenibilitat.

A poc a poc l’empresa ha anat consolidant-se fins a ser un referent en el sector de la climatització . Enginyeries, propietats o instal·ladors són els nostres potencials clients. Cuidem cada projecte com si fos l’únic, seleccionant les nostres màquines amb un configurador que ens permet saber quin és la més òptima en funció de les necessitats del client així com de l’entorn en el qual va a instal·lar-se la màquina.

A més, oferim un servei de post venda per solucionar qualsevol problema que es pugui ocasionar en qualsevol de les zones que cobrim sent molt conscients que darrere de les màquines hi ha persones que atenen a persones.

SCI, SERVICIOS DE CONTROL E INSPECCIÓN, S.A.
Trv. Prat de la Riba, 116, Nau 4
08849 – Sant Climent de Llobregat
T: 93 647 31 70

Organismo de control
José Ángel Milena Ordóñez
Mòbil: 616477349

Laboratorio metalúrgico
Antonio García Martínez
Mòbil: 667590646

SCI, serveis d’Inspecció, Control i Certificació Tècnica, creada el 1985, amb un capital humà de 500 treballadors. Laboratori metal·lúrgic.

SERVEIS:

Inspeccions periòdiques reglamentaries (Rite, Gas, Frigorífiques, Petrolíferes, etc.,)

Homologació de Procediments de soldadura i qualificació de soldadors

Acreditacions més representatives: UNE –EN ISO 17020, Entitat d’inspecció tipus A (ENAC 12/EI 009), Organisme Notificat i Organisme de Control (ENAC 12/EI 009), UNE –EN ISO 17025, Assajos No destructius i assajos destructius (ENAC 67/LE 101).

BAXI CALEFACCION, S.L.U.
C. López de Hoyos, 35 – Planta Baja
28002 Madrid
Tel. +34 91 746 0830
http://www.baxi.es

BAXI és una marca líder en sistemes i serveis de climatització per a la llar, integrada en el grup BDR Thermea. Oferim avançades solucions de climatització que garanteixen la màxima eficiència energètica i confort tèrmic: calderes de condensació, panells solars, bombes de calor, biomassa, radiadors i equips d’aire condicionat, entre d’altres productes.

El futur de la climatització està marcat per l’eficiència i l’ús de les energies renovables. Per això, a BAXI hi ha un fort compromís amb la innovació i la recerca de la màxima eficiència

Previntegral

Delegació de Barcelona
C/ Guitard, 44
08014 Barcelona

Telèfon: 93 451 37 95
FAX: 93 451 37 92

Oferim un sistema de gestió de la prevenció complet i de garanties.

Vetllem per la salut i seguretat dels treballadors, alhora que donem resposta a les exigències legals en matèria de prevenció de riscos laborals.
Contacte: Ramon Colell Rullo
Assessor en vendes
rcolell@previntegral.com
Mòbil: 690114982

Lant Advocats

Oficina Barcelona:
Via Augusta, 59
08006 – Barcelona

Telèfon: 93 415 45 44

Oficina Madrid:
Núñez Morgado, 5
28036 – Madrid

Telèfon: 91 192 51 88

L’aplicació el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD 2016/679) es basa en els principis de transparència i proactivitat, i suposa canvis molt importants en la manera de tractar les dades per part de tots els professionals i empreses, la qual cosa implica la revisió i adequació de les mesures implantades fins ara amb la LOPD

ARISTON THERMO ESPAÑA, S.L.

Pl Xavier Cugat, 2, Ed. A 2n
Parc de Sant Cugat Nord
08174 Sant Cugat del Vallès

Grupo Galilea-Asesores en Seguros

Avda. Diagonal 297, Entlo
08013 – Barcelona

Telèfon: 93 414 51 51
FAX: 93 414 06 80

Assegurança gremial de responsabilitat civil, específica per a les diverses activitats de les empreses que componen el nostre col.lectiu.

WOLF IBERICA DE CLIMATIZACION Y CALEFACCIÓN S.A.

Av. de la Astronomía, 2
28830 San Fernando de Henares – Madrid

Telf: +34 91 661 18 53
e-mail: info@wolfiberica.es
www.wolf.eu

Filial espanyola de l’alemanya WOLF GmbH, fundada fa més de 50 anys, WOLF IBERICA opera en el mercat espanyol des de fa més de 20 anys.
Com a un dels proveïdors líders del món en sistemes de calefacció i climatització, no només fabriquem instal•lacions de climatització, calderes o instal•lacions solars. Els nostres plantejaments estan orientats al futur i tenen un abast global: el nostre treball se centra en l’energia i la climatització dirigides a aconseguir un medi ambient saludable.
Per això el nostre lema és PENSAT PER A TU. El nostre treball concedeix la màxima prioritat a les necessitats personals, al desig de confort i protecció, perquè un adequat ambient i climatització òptima consisteix en alguna cosa més que temperatura i humitat de l’aire: és un factor important de qualitat de vida.

Grupo Galilea-Asesores en Seguros

Avda. Diagonal 297, Entlo
08013 – Barcelona

Telèfon: 93 414 51 51
FAX: 93 414 06 80

Assegurança gremial de responsabilitat civil, específica per a les diverses activitats de les empreses que componen el nostre col.lectiu.