Nou catàleg Beretta 2023

15/03/2023

Estem encantats de presentar-te el nou catàleg de Beretta per al 2023 on trobaràs tota la informació sobre producte i accessoris que necessites per a les teves instal·lacions. Inclou tota la informació sobre calderes i escalfadors. La nova gamma de calderes ja pot processar una barreja d’hidrogen de fins al 20%, la font d’energia sostenible que serà el veritable punt d’inflexió ecològic durant els propers anys.

Destacar la gamma Ciao X, unes petites calderes, amb un alt nivell de modulació (per afavorir l’estalvi), silencioses i amb connexions DIN. Totes les calderes disposen de la connectivitat Hi, Comfort per poder controlar la temperatura de casa des d’on vulguis així com una àmplia gamma de funcionalitats en línia, tot gestionat des del teu mòbil amb l’App Hi, Comfort.

Pots descarregar-lo aquí.

Tota la informació sobre equips Beretta, incloent els manuals tècnics, la tens disponible a la pàgina web www.berettaclima.es

 

Les calderes Beretta incorporen components i funcions específiques per potenciar l’estalvi energètic i reduir-ne la factura gas. Tot això aconseguint el millor confort.

Amb l’exclusiva solució de connectivitat Hi, Comfort us permet gaudir d’una àmplia gamma de funcionalitats de serveis online controlats via app des del vostre mòbil.