BAXI promociona la seva gamma d’aerotèrmia residencial amb una bonificació de 400€ a l’instal·lador

07/06/2024

Els instal·ladors que comprin una aerotèrmia residencial en un distribuïdor oficial de BAXI, abans del 30 de setembre, obtindran un descompte mínim de 400€ per cada equip

BAXI, companyia líder en el sector de climatització, ha llançat al mercat una promoció per a instal·ladors en la que la gamma d’aerotèrmia residencial BAXI comprada entre el 13 de maig i el 30 de setembre de 2024 obté un descompte mínim de 400€ que aplicarà el distribuïdor a el procés de compra, i que serà acumulable a altres descomptes addicionals o variacions de preus.

Els models de bombes de calor en promoció són els següents: Platinum BC Plu Plus Monobloc 2, Platinum BC Mural iR32, Platinum BC iPlus V200 Integra, Platinum BC Integra iR32, Platinum BC V200 iR32, Platinum BC iPlus V200 i Platinum.

Amb aquesta iniciativa, BAXI continua demostrant el suport als professionals en la transició energètica, on la bomba de calor té un paper rellevant. A més d’aquesta promoció, disposa de formació gratuïta especialitzada teoricopràctica sobre aerotèrmia i suport tècnic durant tot el procés d’instal·lació.

 

Sobre BAXI

BAXI, companyia líder i referent en solucions de climatització, és una empresa integrada al grup BDR Thermea, amb presència i fàbriques a Europa. A Espanya i Portugal BAXI compta amb 1.300 col·laboradors i un volum de negoci de 220 milions d’euros, incloent-hi tota la xarxa de Servei Tècnic Oficial vinculada a la marca. Disposa d´una planta de producció d´equips d´energia solar a Castellbisbal (Barcelona), seus corporatives a Madrid, Barcelona i Lisboa, instal·lacions logístiques a La Pobla de Claramunt (Barcelona) i quatre centres de formació a Madrid, Barcelona, Oviedo i Leiria ( Portugal). El desembre del 2021 va formalitzar l’adquisició de Hitecsa i Adisa, ara en ple projecte d’integració.

La firma es caracteritza actualment per la seva innovació i la seva aposta per l’eficiència i les energies renovables, essent l’exportador més gran de panells solars del nostre país. BAXI ofereix solucions avançades de climatització, tant per aplicacions residencials com instal·lacions terciàries, que garanteixen la màxima eficiència energètica i confort tèrmic: calderes de condensació, panells solars, bombes de calor, emissors i equips d’aire condicionat, entre d’altres productes.

Per a més informació:

Laura Serra – Laura.serra@baxi.es   |   T. +34 902 89 80 00 (10220)   |   M. +34 690 25 09 47