BAXI incorpora noves funcionalitats a la seva web per orientar els usuaris a la recerca d’un equip d’aerotèrmia

29/11/2022
  • Una intuïtiva i fàcil “calculadora d’estalvi”, que en menys de dos minuts ajuda els usuaris a calcular quant estalviarien en canviar-se a un equip d’aerotèrmia BAXI
  • Incorpora també un nou chatbot per oferir als usuaris respostes ràpides a les consultes

 

BAXI, companyia líder en climatització per a les llars a Espanya i Portugal, ha incorporat a la seva web noves funcionalitats, dins de la seva estratègia de donar a conèixer els beneficis de l’aerotèrmia al client final.

Les cerques en línia sobre aerotèrmia han crescut en els últims anys un 320% en els cercadors, a causa del creixent mercat de la bomba de calor. Els usuaris troben aquests equips quan accedeixen a l’habitatge d’obra nova o es plantegen el canvi cercant una tecnologia més sostenible que la caldera tradicional de gas o gasoil. En aquest context, BAXI ha reforçat les seves eines interactives i ofereix a la seva web,  www.baxi.es/aerotermia noves funcionalitats per orientar usuaris i professionals en el coneixement d’aquest producte.

 

Quant estalviaré amb un equip d’aerotèrmia?

Aquesta és una de les preguntes que l’usuari es fa en plantejar-se introduir un equip d’aerotèrmia en un habitatge. Per això, BAXI ha dissenyat una funcionalitat innovadora a la seva web mitjançant la qual l’usuari, a través d’anar contestant diverses preguntes sobre el tipus d’habitatge, la seva antiguitat, els usos de calefacció i aigua calenta sanitària, entre altres coses, obté un càlcul estimat de quant estalviarà a la factura energètica, a més d’una recomanació sobre quin és l’equip ideal per al seu projecte. Aquesta eina, sense arribar a fer un estudi de climatització professional sobre l’habitatge, també pot ajudar els instal·ladors a orientar els seus clients sobre la solució que més s’adapta a casa seva.

 

 

Un xat per a feedback immediat

BAXI també ha incorporat al web un servei d’assessorament via xat, interactiu i amb respostes en temps real; orientat a usuaris finals i accessible tant des de l’ordinador com des del mòbil.

también ha incorporado a su web un servicio de asesoramiento vía chat, interactivo y con respuestas en tiempo real; orientado a usuarios finales y accesible tanto desde el ordenador como desde el móvil.

A través d’aquest chatbot, els usuaris no només podran accedir a l’equip d’aerotèrmia que s’adapti millor a les seves necessitats, sinó que a més podran realitzar altres accions freqüents com sol·licitar un pressupost per a un equip nou, enregistrar la garantia o fer la posada en marxa d’un nou equip d’aerotèrmia o calderes, reportar una avaria o contractar un pla de manteniment.

Sobre BAXI  

BAXI, companyia líder i referent en solucions de climatització, és una empresa integrada al grup BDR Thermea, amb presència i fàbriques a Europa. A Espanya i Portugal BAXI compta amb 1.300 col·laboradors i un volum de negoci de 220 milions d’euros, incloent-hi tota la xarxa de Servei Tècnic Oficial vinculada a la marca. Disposa d’una planta de producció d’equips d’energia solar a Castellbisbal (Barcelona), seus corporatives a Madrid, Barcelona i Lisboa, instal·lacions logístiques a La Pobla de Claramunt (Barcelona) i quatre centres de formació a Madrid, Barcelona, ​​Oviedo i Leiria ( Portugal). El desembre del 2021 va formalitzar l’adquisició d’Hitecsa i Adisa, ara en ple projecte d’integració.

La firma es caracteritza actualment per la seva innovació i la seva aposta per l’eficiència i les energies renovables, essent l’exportador més gran de panells solars del nostre país. BAXI ofereix solucions avançades de climatització, tant per a aplicacions residencials com per a instal·lacions terciàries, que garanteixen la màxima eficiència energètica i confort tèrmic: calderes de condensació, panells solars, bombes de calor, emissors i equips d’aire condicionat, entre d’altres productes.

Per a més informació:

Laura Serra – Laura.Serra@baxi.es   |   T. +34 902 89 80 00 (10220)   |   M. +34 690 25 09 47