Av. Rierany dels Frares, 7-8, 08397 Pineda de Mar, España

93 769 02 49

TERMOTUR, S.L.

A Termotur estem especialitzats en la venda, la instal·lació i el manteniment d’equips d’aire condicionat, calefacció, tractament d’aigües, instal·lacions de gas, energies alternatives i gestió energètica. Podem oferir un servei àgil, de qualitat i amb un gran component d’alta tecnologia, així com la certesa i la garantia que dona un bon servei de postvenda i manteniment qualificats.

Volem oferir la nostra organització competitiva i moderna, on el disseny de projectes respon a les veritables necessitats i exigències de servei i economia. Qüestions aquestes, que configuren la visió del nostre èxit, avalat pels nostres clients que són l’aposta més agosarada i la que ens proporciona més satisfaccions.

Oferim el servei més eficaç i eficient, com a líders en innovació i noves tecnologies mediambientals que som, les apliquem per tal de garantir-ne el millor rendiment i estalvi.

Reestructurem de manera continua la nostra organització empresarial per respondre en tot moment als requeriments i necessitats actuals i futures dels nostres clients i oferint una estudiada i equilibrada relació qualitat/servei/preu.

Amb més de 50 anys de vida empresarial encarem el futur amb un gran bagatge que és el resultat d’una primera iniciativa que ha anat fructificant gràcies al concurs de tothom, clients, treballadors i proveïdors, per finalment bastir l’empresa que tenim, consolidada i preparada.