Carrer Arquímedes, 45-47, 08030, BARCELONA, España

902 176 000

TECNIGRADO, S.L.

Manteniment d’equips de calefacció, refrigeració i energia solar tèrmica

Tecnigrado és una empresa especialitzada en el manteniment i la reparació de tota mena d’equips de calefacció, refrigeració i energia solar tèrmica , formada per un equip jove i dinàmic, en constant formació per a adaptar-se a les exigències que requereixen les normatives actuals.

Treballem amb les últimes novetats tecnològiques, per a oferir un servei ràpid i d’alta qualitat, conseqüent amb el medi ambient.

Amb més de 40 anys d’experiència , la nostra empresa promou i gestiona d’una forma integral i amb un equip altament qualificat, qualsevol tipus de reparació.

La nostra llarga experiència en el sector ens proporciona capacitat per a ser reparadors homologats en multitud de marques que actualment existeixen en el mercat, podent solucionar qualsevol problema tècnic amb la màxima professionalitat així com en el nostre servei d’atenció al client.

Oferim un servei tècnic complet : reparació i manteniment d’equips industrials i domèstics, tant de calefacció, aire condicionat i aigua calenta sanitària, així com grups de pressió, bombes de buidatge, i per a portar el control i prevenció de la legionel·la.