Crtra. Nova, 129, 08530, LA GARRIGA, España

93 871 78 41

93 871 93 49

OPTIMFRED, S.L.

Instal·lacions de calefacció, climatització i frigorifiques

Climatització i tractaments d’aire per a tot tipus d’espais:instal·lacions industrials, comercials, domèstiques i piscines.

Gràcies a la nostra experiència i professionalitat realitzem un estudi detallat de cada projecte per oferir totes les possibilitats que més s’adaptin a les seves necessitats. Amb un assessorament personalitzat des del primer moment. Treballem amb les millors marques i materials per oferir-los la màxima qualitat.

El nostre equip tècnic us proporciona el *mantenimento i la *asisténcia tècnica necessària per mantenir la instal·lació com el primer dia i, alhora, satisfer les seves necessitats de confort i respectant al màxim el medi ambient.

Instalaciones de calefacción, climatización y frigoríficas.

Climatización y tratamientos de aire para todo tipo de espacios:instalaciones industriales, comerciales, domésticas y piscinas.

Gracias a nuestra experiencia y profesionalidad realizamos un estudio detallado de cada proyecto para ofrecer todas las posibilidades que más se adapten a sus necesidades. Con un asesoramiento personalizado desde el primer momento. Trabajamos con las mejores marcas y materiales para ofrecerles la máxima calidad.

Nuestro equipo técnico os proporciona el mantenimento y la asisténcia técnica necesaria para mantener la instalación cómo el primer día y, a la vez, satisfacer sus necesidades de confort y respetando al máximo el medio ambiente.