Rbla. Països Catalans, 18, 08800 Villanueva y Geltrú, Barcelona

93 893 19 72

NOUCLIMA, S.L.

Som una empresa especialitzada en instal·lació, manteniment i reparació d’equips de climatització. El nostre objectiu és aconseguir l’optimització de l’energia a través d’instal·lacions de clima més eficients energèticament i que permetin un estalvi energètic.

Durant els últims anys s’han incorporat noves tecnologies que permeten generar confort de manera sostenible i un important estalvi energètic i econòmic, com l’aerotermia o la geotèrmia.

En Nou Clima som instal·ladors d’equips de climatització convencionals i també d’última generació, que permeten un estalvi d’energia i cuiden del medi ambient.

Donem servei a tots els sectors, l’industrial, comercial i el domèstic.

Assessorament tècnic:

Disposem d’un equip professional que l’assessorarà sobre el tipus d’instal·lació més eficient i rendible segons les seves necessitats de climatització.

Instal·lació:

L’equip d’instal·ladors de Nou Clima ho formen operaris altament qualificats i formats específicament per a instal·lar equips de climatització tant de fred com de calor.

Servei Postvenda:

Oferim un servei de manteniment preventiu i també correctiu, per a possibles reparacions o anomalies dels equips de climatització.