La Perdiu, 13, 08191, RUBI

93 699 48 37

LIMPIADORA DEL VALLES, S.C.P.

Limpiadora del Vallès és una empresa fundada l’any 1965, dedicada exclusivament a la neteja tant industrial com domèstica de dipòsits d’emmagatzematge de gasoil de calefacció, calderes i xemeneies de combustió a gasoil, gas o pellet. També comptem amb una àmplia experiència en la vídeo inspecció de tota mena de xemeneies.

 

Neteja de xemeneies (llenya, biomassa, gasoil i gas)

La neteja interior de la xemeneia és necessària per a optimitzar el tir i evitar incendis produïts per la combustió dels sutges adherits en les parets internes de la xemeneia.
El nostre personal totalment qualificat, amb l’equipament més apropiat realitzen la neteja i inspecció amb videocàmera, de l’interior de la xemeneia evitant incendis, filtracions i arrebossats de fum a l’interior de l’habitatge.

Neteja xemeneia de llenya domèstica

És necessari la neteja interior de les xemeneies, ja que el fum derivat de la combustió de la llenya, que aquest compost per partícules de resina al costat de les de la fusta que formen la comunament anomenat sutge, adherint-se en les parets internes de la xemeneia el que perjudica el tiraje i facilita els incendis.

La neteja es pot efectuar de baix cap amunt i viceversa. Una vegada introduït el raspall per l’interior de la xemeneia, tot el sutge que desprèn el va absorbint un aspirador de doble turbina amb la qual cosa, l’acció de d’espollinar la xemeneia, és totalment neta.

Extracció de niu

L’extracció d’un niu en la xemeneia és necessària si volem que tingui un tir optimo, no revoqui el fum a l’interior de la casa i correm el risc de pegar-li foc el que crearia fissures en la xemeneia a causa de l’alta temperatura que adquireix en l’incendi.