La Carretera, 31, 08776, SANT PERE DE RIUDEBITLLES, España

93 899 53 81

JOAN ROMEU, S.L.

Som una empresa dedicada a la instal·lació i manteniment de climatització, electricitat, gas, conducció de fluids i solar.

Serveis:

– Instal·lacions elèctriques: Realitzem tot tipus d’instal.lacions elèctriques i utilitzem sempre materials i marques de primera qualitat perquè les instal·lacions siguin segures. Ajudem a executar qualsevol projecte elèctric, fins que sigui definit, portem a terme la seva instal·lació, i posteriorment el manteniment. El nostre servei tècnic s’encarrega de resoldre els possibles problemes que puguin ocórrer i solventar-los un cop detectats. Proposem mètodes i sistemes per adaptar les seves instal·lacions a les noves tecnologies amb el consegüent estalvi econòmic.

– Climatització: Realitzem instal·lacions de sistemes de climatització, oferim les millors opcions en funció de l’economia, l’eficiència o l’eficàcia. Som especialistes en projectes i instal·lacions de climatització i ventilació, control i mesurament de consums. Optimització de l’energia per a la calefacció i refrigeració que representa més de l’40% de consum total. Realitzem manteniments preventiu i correctiu de les instal·lacions.

– Instal·lacions d’aigua: Realitzem instal·lacions i manteniment d’instal·lacions d’aigua. Efectuem tot tipus d’instal·lacions, manteniment i reparacions d’aigua des de la vàlvula d’entrada fins a cada boca de subministrament. Instal·lacions de canalitzacions de fluids. Adaptació de les conduccions amb els materials tecnològicament més avançats.

– Instal·lacions de gas: Durant tot el procés tenim en compte la normativa vigent per aconseguir l’acceptació del Departament d’Indústria. Les instal·lacions estan executades pels nostres tècnics qualificats, estan realitzades amb els materials més adequats per a cada cas i emprant les millors marques de mercat, adaptant-nos a les exigències del client.

– Energia solar: Realitzem instal·lacions d’energia solar fotovoltaica. Realitzem la instal·lació d’autoconsum a mida perquè gaudeixis de l’autoconsum i la independència energètica. Assessorem els nostres clients amb un estudi previ, instal·lació i implantació de les plaques solars necessaris per a un funcionament correcte en les seves instal·lacions a la vivenda, a la comunitat de veïns o indústria.