Carretera del Mig, 37; Pol. Almeda Park, Cornellà de Llobregat 08940

93 446 42 00

93 450 46 26

HUMICLIMA EST CATALUNYA, S.A.

Humiclima és actualment una de les empreses internacionals amb major experiència i capacitat per al disseny i execució de qualsevol mena d’instal·lació en establiments hotelers. A conseqüència d’això i gràcies a haver realitzat projectes en multitud de països, Humiclima és avui dia una companyia de serveis integrals d’equipament d’edificis, amb experiència i capacitat per a escometre tota mena d’instal·lacions en qualsevol lloc del món per als sectors turístic, industrial, residencial o administratiu.

Així, disposem per als nostres clients del més ampli ventall de serveis, que van des d’avançats sistemes de climatització que permeten el màxim estalvi energètic, instal·lacions elèctriques i hidràuliques dotades de la més moderna tecnologia, equipament hoteler adaptat a les tendències actuals del turisme o un sistema de monitoratge de consums energètics que proposa mesures orientades a l’estalvi, entre molts altres.

I tot això amb la nostra garantia de manteniment integral de les instal·lacions una vegada acabat el projecte, que realitzem amb el suport d’avançades eines de control i supervisió mitjançant sistemes informàtics, i complint amb les més exigents normes de qualitat i respecte pel medi ambient. De fet, els nostres treballs es realitzen emparats per les normes ISO 9001 i ISO 14001, certificades per organitzacions externes acreditades.

Des del naixement de la companyia en 1976, en Humiclima hem desenvolupat una estratègia marcada per la capacitat de donar resposta a les necessitats i requisits dels clients en els diferents llocs i situacions que precisin, per peculiars que siguin. Per a això, disposem dels millors experts i professionals en totes les nostres àrees d’activitat, que suposen el millor actiu de la companyia.

Humiclima forma part des de l’any 2006 del Grup Cobra.