Vilanova

627 489 941 - 931 819 481

FUTURSAT, C.B.

REPARACIÓ | INSTAL·LACIÓ | MANTENIMENT | VENDA

Calderes:
Ens encarreguem de la instal·lació i reparació de la teva caldera. Treballem amb les marques més importants del mercat actual i revisem periòdicament les instal·lacions per a evitar futures avaries. Donem servei a particulars i a empreses.

Gas: Per a aigua calenta sanitària, calefacció i mixtes.

Gasoil: Un sistema de calefacció amb un preu assequible, facilitat en la instal·lació, rapidesa a escalfar les estades i un manteniment objectivament senzill, concedeixen a la caldera de gasoil el millor mètode calorífic per als habitatges, locals, negocis o indústries.

Elèctrica: Són les calderes que consumeixen electricitat per a produir aigua calenta i calefacció.

Biomassa: Utilitzen com a font d’energia combustibles naturals com els pèl·lets de fusta, ossos d’oliva, residus forestals, peles de fruita seca, etc. per a generar calefacció (per radiadors, aire o sòl radiant) i aigua calenta a un habitatge o edifici d’habitatges.

Aire condicionat:

Ens encarreguem de la instal·lació i reparació del teu aire condicionat. Treballem amb les marques més importants del mercat actual i revisem periòdicament les instal·lacions perquè ni fugides ni la intempèrie aconsegueixin que el teu aire condicionat deixi de funcionar. Donem servei a particulars i a empreses.

Split: Aparell compressor se situa en l’exterior connectat a equips evaporadors a l’interior. El més comú és l’aire condicionat split mural o de paret.

Cassette: La unitat interior s’instal·la encastada en el sostre. Generalment és usat per a climatitzar espais amplis com a oficines o locals comercials, ja que compta amb més potència que un split mural i les seves quatre sortides d’aire abasten més espai a refrigerar.

Conductes: Sistema d’aire condicionat, generalment centralitzat, que s’encasta en el fals sostre del local o habitatge. La distribució de l’aire fred (o calent si es tracta d’una bomba de calor reversible) es duu a terme mitjançant conductes ocults també en el fals sostre que acaben en unes reixetes estratègicament col·locades i generalment regulables per on sali el flux de l’aire.

Bomba de calor reversible: Dispositiu termodinàmic que pren la calor present en un mitjà (per exemple l’aire, l’aigua, la terra) per a transferir-lo cap a un altre de major nivell de temperatura (per exemple en un local per a escalfar-lo). Generalment, per al funcionament de la bomba de calor, s’utilitza un sistema termodinàmic per compressió. Té capacitat d’aportar tant fred com calor quan es necessiti.

Multisplit: Un sistema split amb una unitat exterior i amb diverses unitats interiors, la qual cosa permet condicionar diverses estades o un local de gran grandària amb una sola unitat exterior. Aquests processen l’aire i d’aquesta manera modifiquen la humitat i la temperatura de l’estada.

Electrodomèstics:

Treballem amb les millors marques en electrodomèstics industrials i electrodomèstics particulars oferint la millor relació qualitat-preu. Reparem i mantenim els electrodomèstics, així com les seves peces o components.

Calent: Cuina de gas. Cuina elèctrica. Forn.

Ventilació: Campanes, Extractors.

Fred: Neveres, congeladors, frigorífic combi, baguls.

Rentada: Rentadora, assecadora, rentavaixella.

Hostaleria:

Realitzem serveis de reparació per a tota la maquinària d’hostaleria i els seus respectius plans de manteniment, ja que són uns dels serveis més importants per a protegir la vida útil de l’equip.

Es personalitza un pla de servei segons les necessitats i característiques exactes de la maquinària.
Instal·lem electrodomèstics comercials i equips de servei d’aliments i substituïm els recanvis i peces necessàries, perquè tenim una àmplia selecció de material que inclou la majoria de les marques principals.
Es pot programar qualsevol dels nostres serveis en el moment que més convenient et resulti, treballem en les hores més regulars per als nostres clients per a no interrompre en els seus negocis.

Fred industrial:

Mantenim un servei excel·lent aportant tota l’experiència que la teva empresa necessita per al muntatge de fred industrial.

Centrals frigorífiques: Compressors Hermètics, Semihermètics i de Cargol.

Cambres frigorífiques: Instal·lació completa de la cambra frigorífica industrial, així com la realització de les solucions constructives més rellevants. Subministrament de materials.

Equips de refrigeració i fred industrial: Intervenim en la part de subministrament així com instal·lació en tota la nostra gamma de maquinària de fred industrial.

Campanes:

Campanes extractores: Campana extractora de recirculació o filtre de carboni, Campana extractora per succió.

Campanes: De sostre, per a illa de cuina, de paret, de paret integrada i de placa de cocció.

Rentada industrial:

Bugaderies industrials
Petites bugaderies
Bugaderies
autoservei

Butlletins

Si has decidit canviar la potència elèctrica de la teva casa o si donaràs d’alta un nou subministrament, ha de tenir el butlletí elèctric (Certificat d’Instal·lació Elèctrica).

Potència elèctrica màxima que admet la instal·lació.
Un esquema on es detallin les principals característiques de la instal·lació.
La signatura del tècnic que ha certificat i expedit el Butlletí Elèctric.