Domènech i Montaner, 56, 08205 Sabadell, Barcelona

93 711 34 33

EXTRACAM VENTILACION INDUSTRIAL, S.L.

01. INDÚSTRIA

Fabricació i instal·lacions de campanes industrials, ventilació industrial, climatització industrial, conductes galvanitzats, xemeneies col·lectives i sistemes contra incendis, a particulars i empreses de les províncies de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Serveis de climatització industrial, ventilació industrial i ventiladors de naus industrials i extractors industrials d’extracció de fums, ventiladors per a grans superfícies, extracció de fums gasos escapi.

Especialistes a dissenyar i instal·lar ventilació i seguretat, en zones de treball, càrrega, i zones de màquines.

Servei professional i personalitzat a les necessitats del sector. Des de la indústria agroalimentària, fins a la indústria metal·lúrgica, passant per la indústria de fabricació automobilística i indústria química.

02. HABITATGE

La potència i qualitat de la ventilació industrial, traslladada i adaptada als habitatges particulars. Dissenyem i instal·lem una maquinària de qualitat, amb la màxima seguretat i garanties que s’ofereixen en el sector industrial.

Millorem la fórmula original, per a tenir en l’àmbit domèstic, campana domestica, extractors de bany, conductes per a estufes de pèl·lets i estufes de llenya.

Ventilació per a oferir el millor rendiment amb la màxima seguretat i fiabilitat.

03. COMUNITATS

Ja siguin comunitats de propietaris, comunitats de xalets o comunitats de barris residencials, oferim servei d’instal·lació i muntatge.

Podem subministrar a instal·lar conductes tipus xunt, conductes de calderes estanques, conductes de pàrquing i extractors de fums F400 qualitat industrial, conductes E30, conductes EI120.

Dissenyada i adaptada per a oferir el rendiment més gran, independentment del nombre de persones.

Dissenyem i muntem maquinària de qualitat, per a oferir la màxima seguretat en extracció de fums, ventilació i climatització en grans espais.

04. CLUBS DE FUMADORS

Oferim servei de disseny, adaptació i instal·lació de ventilació i extracció de fums en clubs de fumadors. En aquesta mena de locals és imprescindible una renovació de l’aire constant.

Tenir una ventilació d’alt rendiment és imprescindible per a la correcta seguretat del local i de les persones que estiguin dins. Tant per a prevenir l’acumulació de fums com per a eliminar olors. Amb la fiabilitat, la garantia i la potència del sector industrial mantenint les nostres instal·lacions.

05. HOSTALERIA

Ja sigui en hotels, restaurants, bars o locals de menjar per a portar, la seguretat és imprescindible. Tant si és un gran espai concorregut, com una cuina petita, oferim servei de disseny, adaptació i instal·lació de conductes d’extracció de fums, campanes extractores industrials, conductes ei30, xemeneies EI120, extractors F400, sistema contra incendis en campanes industrials.

Amb el rendiment i la fiabilitat dels components del sector industrial.

Ens adaptem a qualsevol espai per a oferir la qualitat més gran i el millor rendiment.