Carrer d'Astúries, 5 08830 Sant Boi de Llobregat

934401876

EXCLUSIVAS FRIGORIFICAS, S.L.

Som avui dia, una empresa líder en Fermentació Controlada i Cambres de Refrigeració. A més de dedicar-nos a la distribució, tant a Catalunya com en la resta d’Espanya i a l’estranger, l’empresa també ofereix als seus clients els serveis d’Instal·lació, Assessorament, Consultoria i Assistència Tècnica.

La nostra activitat no es limita només al fred i a les Cambres, sigui a nivell industrial o comercial, sinó que també disposem d’una àmplia gamma de Taules Refrigerades, Armaris Frigorífics, Fabricadores de Gel, Expositors de temperatura positiva i negativa. Així mateix, també posem a la disposició dels clients una interessant varietat de Vitrines de tota mena estàndard o a mesura.

Oferim assistència tècnica els 365 dies de l’any. Servei garantit per professionals en refrigeració, que responen davant qualsevol incidència. Posem a la seva disposició la possibilitat de contractar el pla de “Manteniment Preventiu” amb la finalitat de donar cobertura a la seva activitat enfront d’imprevistos. Plans personalitzats per a cada client depenent de les característiques de la seva empresa.

Els nostres principals clients són Panificadores, fleques, pastisseries, Empreses de Servei d’àpats, Hospitals, Col·legis, Restaurants, Hotels, etc, des de petita empresa a grans Multinacionals.