c/ del Vapor, 46, P.I. La Ferreria, 08110 Montcada i Reixac, Barcelona

93 780 27 08

   

ESECE Soluciones Industriales, S.L.

Venda, manteniment i inspeccions d’equips per a la climatització i fred industrial: ACS (aigua corrent sanitària), cambres frigorífiques i sistemes de fred, A. C. (Aire condicionat Industrial); tractament d’aigües i Sistemes de Reg. Fred industrial o climatització professional de grans superfícies en les condicions adequades segons els paràmetres actuals de bioclimes humans, confort i seguretat. Sempre, tenint en compte el manteniment i l’eficiència energètica, dues claus de la climatització en instal·lacions industrials. Optimitzant l’intercanvi d’energia (filtres nets, refrigerants d’última generació, etc.) en compliment de la normativa legal vigent.

 

Venda, manteniment i inspeccions de calderes industrials. Instal·lacions Industrials. Caldereria en general. Enginyeria 4.0. I electricitat aplicada a la indústria. Projectes a mesura ‘clau en mà’ per a qualsevol mena d’indústria: tèxtil, farmacèutica, alimentària, etc. Des de l’estudi previ a la implementació en planta; passant pel disseny del projecte. Gràcies als nostres departaments d’enginyeria, caldereria, instal·ladors qualificats (i soldadors homologats) i electricitat, cobrim totes les necessitats en qualsevol mena d’instal·lació industrial.

Manteniment de Calderes industrials i instal·lacions com:

· Canonades
· Bombes d’aigua i calor
· Coixinets
· Cambres
· Calderes, etc.

Tipus de manteniments:

· Correctiu
· Preventiu
· Predictiu
· Parades
· De millora

Reparació industrial i Manteniment integral de qualsevol mena de maquinària i plantes per a Pimes. Instal·lacions de tota mena i material (Ferro, Inox, PPR, PVC, PVDF, etc.) mentre siguin industrials:

· Vapor
· Aigua
· Oli tèrmic
· Fred industrial
· Canonades