Plaça Europa, 41-43 08908 L'Hospitalet de Llobregat

93 363 86 86

Oficina de Madrid:

Calle de Torrelaguna, 79  28043 Madrid

ENGIE ESPAÑA, S.L.U.

ENGIE, amb un total de 150.000 treballadors en més de 70 països, és un grup capaç de liderar la transició energètica amb solucions eficients i innovadores.

L’any 2016 ENGIE va enfortir a Espanya la seva posició amb una nova marca i una nova organització que compta amb més de 2.000 treballadors i 16 oficines distribuïdes per tot el territori nacional.

Gràcies al nostre equip d’especialistes que treballen amb les millors eines, contribuïm al progrés energètic d’una forma sostenible, comprometent-nos a maximitzar els estalvis dels nostres clients a través de l’eficiència energètica.

El nostre valor diferencial és la nostra capacitat per dissenyar, operar i mantenir les instal·lacions, incloent el subministrament de l’energia requerida en cada etapa. A més, contribuïm a la viabilitat del Pla de Negoci del client.

D’aquesta manera el client compta amb un únic interlocutor que vincula el saber fer de tot un equip de professionals capaços de donar resposta a la diversitat de mercats pels quals treballa: indústria, sector terciari, infraestructures i residencial.