Cobalt, 185, B, 08907, HOSPITALET DE LLOBREGAT

93 010 73 46

CREMAX QUEMADORES INDUSTRIALES, S.L.

ESPECIALISTES EN CREMADORS…
Especialitzats en la fabricació i manteniment preventiu de cremadors a aire forçat tant per a usos domèstics com per a aplicacions industrials.
CREMAX és una empresa especialitzada en la fabricació, venda i manteniment preventiu/correctiu de cremadors a aire forçat tant per a usos domèstics com per a aplicacions industrials. La empresa està en continua evolució i millora en els processos de producció per a aconseguir una gran fiabilitat i altes prestacions en el producte final.

CREMAX disposa, com a suport, d`un eficient departament tècnic a on s’investiga i es desenvolupa millores en la combustió i respecte en el medi ambient.

Un control rigorós en el procés de fabricació i una gran atenció als clients són valors que han fet augmentar la nostra presència en el panorama espanyol i internacional en el sector de la calefacció i en aplicacions industrials.
La producció ha anat evolucionant a mesura que apareixien nous combustibles i en l’actualitat fabrica i comercialitza cremadors de fuel, gasoil, gas, mixtes i de biomassa per a tot tipus d’aplicacions.