Carrer del Ciclisme, 15-17, 08191 Rubí, Barcelona

93 588 46 04

CLIMA RUBI, S.L.

Instal·lacions de calefacció, climatització, gas, electricitat, petrolíferes (dipòsits de gasoil) i frigorífiques.

A CLIMA RUBÍ ens dediquem al disseny, instal·lació i manteniment de projectes de climatització, com ara aire condicionat i calefacció, així com ventilació i muntatges tècnics. Un servei integral fonamentat en l’excel·lència i orientat, per sobre de tot, a garantir el benestar i la tranquil·litat dels nostres clients, ja siguin indústries, centres mèdics, comerços o residències.

Situats a Rubí (Barcelona) des de 1973, en CLIMA RUBÍ comptem amb un ampli equip de professionals en constant formació capaç d’assessorar-lo i oferir-li una resposta a mesura en totes i cadascuna dels requisits del seu projecte de climatització; des del plantejament tècnic de la instal·lació o el rènting operatiu de l’equip fins a la coordinació d’obra i posterior manteniment.

La nostra aposta per la innovació i el servei ens ha portat a expandir-nos en camps com la instal·lació de gas natural o les energies renovables i a especialitzar-nos en sectors amb necessitats específiques com poden ser les indústries o l’àmbit sanitari, per al qual hem tingut l’honor de col·laborar en la creació i manteniment de clíniques, quiròfans i sales blanques.