Av. Jaume I, 237 baixos, 08226, TERRASSA

93 785 73 54 | 630 954 152

ARCOS REFRIGERACION INDUSTRIAL, SAU

REFRIGERACIÓ – CLIMATITZACIÓ – HOSTALERIA I RESTAURACIÓ – FABRICACIÓ A MIDA EN INOX – SERVEI TÈCNIC

REFRIGERACIÓ:

Treballem amb les principals marques i fabricants per oferir-li als nostres clients les últimes tecnologies i els més alts estàndards de qualitat sigui quin sigui el projecte a realitzar per que s’adapti al màxim a les seves necessitats reals, i amb una elevada eficiència energètica.

Cambres frigorífiques de refrigeració i congelació.

Sales de treball i obradors refrigerats.

Mobiliari frigorífic per supermercats

Mobiliari frigorífic comercial.

Mobiliari refrigerat a mida en Inox.

Refredadores d’aigua per a processos industrials.

Servei post-venda

 

CLIMATITZACIÓ

La tecnologia avança ràpidament i s’ha d’estar en constant evolució per garantir el més alt CONFORT TÈRMIC amb una elevada eficiència energètica; i evidentment amb una connectivitat a l’alçada dels nostres temps.

Per aconseguir aquest confort és imprescindible dissenyar una instal·lació de climatització i ventilació adaptada a cada espai, tenint es compte aspectes arquitectònics i de disseny, així com l’ús i la ocupació d’aquest, i no sol això, sinó que ha de fer-se amb la major eficiència energètica.

Treballem amb els principals fabricants per oferir-li als nostres clients les últimes tecnologies i els més alts estàndards de qualitat d’instal·lació, perquè sigui quin sigui el projecte a realitzar s’adapti al màxim a les seves necessitats reals.

Servei post-venda

HOSTALERIA – RESTAURACIÓ

Un projecte amb una bona distribució dels elements i amb una especial cura per l’ergonomia és essencial tant per dissenyar la més petita com la més espectacular de les cuines.

La unió de les necessitats del client i l’experiència que podem aportar són un factor decisiu a l’hora de dissenyar una cuina capaç de complir les expectatives més exigents.

Perquè gaudeixi amb el menú que li oferim, el nostre equip està especialment preparat per poder oferir-li assessorament i suport tècnic. Combinat amb una instal·lació impecable i un servei de postvenda a l’alçada.

Cuines per restauració i hostaleria.

Cuines industrials.

Campanes d’extracció.

Fabricació de cuines a mida.

Rostisseries.

Fabricació a mida en INOX

 

FABRICACIÓ A MIDA EN INOX

La fabricació a mida amb acer inoxidable permet la creació d’espais de treball únics, sense juntes, resistents i fàcils de netejar.

Permet adaptar elements d’altres fabricants a les nostres necessitats i integrar-los en les nostres creacions.

Permet la creació de mobles refrigerats exclusius, personalitzats, i amb un disseny únic

Porta la teva idea, nosaltres la projectarem i dissenyarem, sempre oferint un producte de la més alta qualitat, amb una especial atenció als detalls.

Armaris i caves refrigerades.

Vitrines expositores.

Cuines i mobiliari per a restauració.

Taules de treball per a la indústria.

Mobiliari per a Bufets

Aparadors per a peixateria